LA NOSTRA HISTÒRIA

La Rosa Nonell i la Mònica Oleart són mare i filla. Es dedicaven al tèxtil infantil i, el 1992, a causa de la crisi del moment, van haver de deixar-ho.
Però diuen que quan es tanca una porta s’obre una finestra i, en el seu cas, no n’hi ha cap dubte. Aquesta circumstància les va portar a dedicar-se a la que sempre havia estat la passió de la Rosa: la cuina.

Ella sempre havia gaudit preparant delicioses receptes tradicionals, tant catalanes com d’arreu del món.

I aquest plaer per la cuina i la voluntat de compartir-lo va ser el que les va animar a endinsar-se al món de l’hostaleria.

Des del principi van tenir clar que s’especialitzarien en cuina mediterrània, de mercat, amb productes de temporada i de proximitat, sense perdre mai de vista les tendències gastronòmiques del moment. El temps ha demostrat que va ser una tria més que encertada.

Dins una mateixa família poden haver-hi persones de tota mena, opinions per a tots els gustos, els més variats punts de vista… Darrere de tot això, però, hi ha alguna cosa intangible que, més enllà de la sang, ens uneix als nostres. Una filosofia de vida? Una manera de fer? Una marca personal que ens defineix i que la Rosa i la Mònica n’estan orgulloses.
Ara, 30 anys després, elles són les capitanes d’El Racó del Navegant i el Racó 19, restaurants que tenen gravada la seva empremta.
Dues generacions, dues mirades i un mateix objectiu: la felicitat d’aquells que visiten casa seva.

EL RESTAURANT

Conscients del valor que un entorn idíl·lic pot aportar a una experiència gastronòmica, la Rosa Nonell i la Mònica Oleart ubiquen el seu segon restaurant en un paratge immillorable…el Club de Golf de Sant Vicenç de Montalt és, des de la tardor del 2017, la llar del tercer restaurant del Grup Racó.

I per què Racó 19, us preguntareu… La majoria dels camps de golf tenen 18 forats. El concepte de ‘forat 19’ es va crear popularment per anomenar el lloc on els golfistes conversen, es relaxen i gaudeixen d’un aperitiu o d’un àpat agradable quan acaben el partit. Així doncs, Racó 19 s’ha constituït com aquest lloc ideal tant pels qui juguen al golf com pels qui no.

Un dels seus punts forts són les brases, on preparen, amb l’inigualable sabor del foc, la millor carn, els peixos més saborosos i verdures de temporada.
Davant d’unes espectaculars vistes al mar, mare i filla ofereixen una cuina de mercat tradicional i moderna que farà les delícies de grans i joves. L’únic requisit és gaudir amb la bona cuina!

I tu, ets un foodie amb swing?