ESDEVENIMENTS

L’amor us ha abraçat i l’amor és la nostra manera d’entendre la cuina.

Elaborem els plats amb tendresa i cura perquè pensem que és una bona manera de dir t’estimo. Estimem la cuina mediterrània i els millors aliments que ens dóna la terra.

Ens apassiona explorar productes de mercat i cuinar-los amb el nostre toc personal i familiar.
Sigueu benvinguts al vostre Racó!

En el sud del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, entre boscos i arbres de fulla perenne, un camí… El Mediterrani a l’horitzó. No és un decorat ni l’escenari d’una pel·lícula; és el Racó 19. Ubicat al cor de la comarca del Maresme, l’establiment simbolitza la perfecta unió entre la cuina mediterrània i el seu entorn. Els seus preciosos paratges naturals són la millor porta d’entrada a un món d’experiències pels paladars més exigents.

 

El Racó 19 és una talaia sobre el mar amb fascinants vistes al Mediterrani. Rodejat d’arbres i naturalesa, l’establiment compta amb un jardí cuidat amb espai per a la cerimònia, el banquet i inclús zones de passeig i relax. Un elegant i còmode saló també està disponible segons les necessitats dels 80-100 convidats, el qual s’adaptarà per a la realització del ball per als nuvis.

 

25 anys d’experiència i el segell de qualitat del Grup Racó. Els nostres restaurants són sant i senya de la cuina mediterrània a la comarca. Reconeguts per mimar un producte de proximitat i de mercat, l’esplèndid equilibri entre innovació i tradició és marca registrada de la família.